Don't invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. Take 2 min to learn more.

Back to Strategies
Worth a look tagRisk reward tag

TITANIUM CRYPTO

@Titanium

Assets Copying Strategy

€442,303

No. of copiers

83

TITANIUM CRYPTO Strategy Performance

TITANIUM CRYPTO Strategy Performance

|
From
May 22, 2024
To
May 29, 2024

About this Strategy

About this Strategy

TITANIUM Crypto strategy is split into two parts. One part is passively managed (BTC, ETH). The second part is actively managed of high alpha altcoins.

Performance

Performance
Annualised Return
-20.51%
Max. Drawdown
-84.63 %
1D
7D
1M
3M
6M
1Y
All
Return
-2.61 %
Volatility
+1.38 %

Structure

Structure

Bitcoin5.00%
Ripple5.00%
Ethereum5.00%
Tether5.00%
See structure

Structure changes

Structure changes

Last structure change
May 27, 2024, 2:43:10 PM
Number of structure change in the last 30 days
3

Posts

TITANIUM CRYPTO
27 May, 2024

Tedenski povzetek kriptovalut🚨


Na obzorju so promptni ETF-i za ethereum 🙂‍↔️

Razprave o morebitni odobritvi Spot Ethereum ETF-ov (S-1 Fillings) se stopnjujejo. Soustanovitelj Matrixporta Daniel Yan in Bloombergov analitik ETF James Seyffart menita, da bi glede na naraščajoče zanimanje lahko sledila Solana. Dvopartijska skupina ameriških zakonodajalcev je predsednika SEC Garyja Genslerja pozvala, naj odobri spot ETF Ethereum, pri čemer napoveduje 60-odstotni porast cene Ethereuma.


Komisija za vrednostne papirje in borzo odobrila prijave 19b-4 ✅

Organizacija SEC je odobrila prijave 19b-4 večjih podjetij, med drugim BlackRock, Fidelity in Grayscale. Ta podjetja so svoje produkte priredila tako, da so odpravila stavljenje, zdaj pa čakajo na odobritev registracije S-1, ki bo predvidoma trajala tedne ali mesece.


Spot Bitcoin ETF-ji so se povzpeli 📈

Spot Bitcoin ETF-ji so prejšnji teden zabeležili prilive v višini 1,056 milijarde dolarjev, največji pa je bil 21. maja v višini 305 milijonov dolarjev. To je prispevalo k temu, da je Bitcoin 20. maja ponovno dosegel mejo 71 tisoč dolarjev, kar je spodbudilo dvig na celotnem trgu. Ethereum je na isti dan zabeležil ogromno 19-odstotno rast, medtem ko je DeFi (Decentraliziranih Financ) TVL dosegel dvoletno najvišjo vrednost 105,6 milijarde dolarjev.


Politični premiki 👔

Donald Trump za svojo predsedniško kampanjo sprejema donacije v kriptovalutah.Poleg tega je predstavniški dom ameriškega kongresa sprejel predlog zakona, ki prepoveduje ustanovitev CBDC, podprtega z dolarjem.


Večja alokcaija v token $PENDLE 🔥

aradi odobritve ETF ETH smo v našem portfelju povečali alokacijo $PENDLE. Menimo, da ima $PENDLE velik potencial za rast. Z nedavnimi partnerstvi, izboljšavami izdelkov in rastočo skupnostjo je $PENDLE pripravljen izkoristiti rastočo pokrajino DeFi. Prihodnost $PENDLE je za nas optimistična in pričakujemo, da bo prinesla impresivne donose.

3 people like this
TITANIUM CRYPTO
20 May, 2024

Novice tega tedna


Količina Bitcoin Spot ETF dosegla 7-tedensko višino 🚀

Obseg Bitcoin spot ETF-ov je narasel, prilivi pa so po zaslugi družb Fidelity in GBTC presegli 303 milijone dolarjev.


Odločitev SEC o ETF za ethereum ⏳

Ta teden se pričakuje odločitev SEC o spot ETF Ethereum, kar bi lahko sprožilo volatilnost. Tržne cene predvidevajo zavrnitev, vendar bi lahko nepričakovana odobritev potisnila $ETH nad $4.000.


Zanimanje za altcoine narašča 🔥

Uporabniki kripta kažejo ponovno zanimanje za altcoine, kar je posledica šibkejšega dolarja po objavi inflacije.

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
3 people like this
TITANIUM CRYPTO
13 May, 2024

Nove kripto novice ta teden:


EU išče mnenja deležnikov o dodajanju kriptovalut na 12 bilijonov evrov vredne investicijske trge: 🔥


  • Če bo odobreno, bi skladom UCITS EU-ja omogočili, da se kriptovalute izpostavijo 12 bilijonom evrov vrednemu tržnemu produktu.


Bitcoin: 📈


  • Začenja novo teden, previdno ohranja podporo pri 60.000 dolarjih, medtem ko se sentiment giblje med bikovskim in medvedjim.
  • PNC banka, osma največja banka v ZDA, je vložila 10 milijonov dolarjev $BTC TC preko šestih različnih ETF-jev, kot kažejo vloge pri SEC.


Ta teden smo začeli z  veliko korekcijo, kjer je večina našega portfelja odnesla izgubo, ampak imamo pa tudi token ki je naredil dobro pozitivno rast ($RENDER), s kar 14,23%.


Tako rečeno trenutno opažamo padajoči trend, imamo tudi nekaj bikovskih novic (navedenih zgoraj), ki kažejo, da bo to pozitivno za okrevanje trga v naslednjih dveh tednih. 🚀🐂

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
One person likes this
TITANIUM CRYPTO
6 May, 2024

Rebalans naše strategije ⚖️


Teden začenjamo z rebalansem tokenov!


V odzivu na našo prošnjo je Iconomi skotiral nov token. Z veseljem ga predstavljamo v našem portfelju, gre za PENDLE ($PENDLE).


Kaj je $PENDLE? 🔥


Pendle je DeFi token za trgovanje z “future yield streams”, ki ponuja prednosti kot je optimizacija donosov, kar ga naredi dragocen dodatek našim portfeljem.


2 people like this
TITANIUM CRYPTO
22 Apr, 2024

Ponedeljkova novica! 🔥


Bitcoin order book 


Ko se $BTC dvigne nad 68.500 dolarjev, bo novi vrh dosežen hitreje kot pričakovano. Na spodnji strani je veliko nakupnih naročil, ki segajo od $59.000 do $62.500 dolarjev (glej sliko).


Token $RENDER ima nadaljno rast kar na 4,06%. V prihodnjih dneh pričakujemo pozitiven vzpon, ne samo za $BTC ampak tudi na ostalih tokenih! Občutili bomo tudi rast alt kovancev.


Želimo vam lep začetek tedna in ohranite "bullish" misli

Post image
3 people like this