Don't invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. Take 2 min to learn more.

Back to Strategies
Risk reward tag

TITANIUM BASIC

@Titanium

Assets Copying Strategy

€136,245

No. of copiers

35

TITANIUM BASIC Strategy Performance

TITANIUM BASIC Strategy Performance

|
From
May 18, 2024
To
May 25, 2024

About this Strategy

About this Strategy

TITANIUM BASIC is a crypto strategy which seeks to optimize the risk reward ratio. It seeks to make profits in up-trends with alocation(either partial or full) to both Bitcoin and Altcoins and protect those profits with allocations into stable coins or other assets(either partial or full) in down-trends.

Performance

Performance
Annualised Return
+49.60%
Max. Drawdown
-30.37 %
1D
7D
1M
3M
6M
1Y
All
Return
+5.62 %
Volatility
+3.96 %

Structure

Structure

Bitcoin5.00%
Ripple5.00%
Ethereum5.00%
Tether5.00%
See structure

Structure changes

Structure changes

Last structure change
Apr 11, 2024, 3:51:56 PM
Number of structure change in the last 30 days
0

Posts

TITANIUM BASIC
20 May, 2024

Novice tega tedna


Količina Bitcoin Spot ETF dosegla 7-tedensko višino 🚀

Obseg Bitcoin spot ETF-ov je narasel, prilivi pa so po zaslugi družb Fidelity in GBTC presegli 303 milijone dolarjev.


Odločitev SEC o ETF za ethereum ⏳

Ta teden se pričakuje odločitev SEC o spot ETF Ethereum, kar bi lahko sprožilo volatilnost. Tržne cene predvidevajo zavrnitev, vendar bi lahko nepričakovana odobritev potisnila $ETH nad $4.000.


Zanimanje za altcoine narašča 🔥

Zasebne stranke kažejo ponovno zanimanje za altcoine, kar je posledica šibkejšega dolarja po objavi inflacije.

$AVAX beleži znaten padec


Avalanche (AVAX)👇

Doživel močan padec za 21,37 %, kar kaže na nestabilnost na trgu kriptovalut.


$MATIC se sooča s podobnim padcem ⚖️

Tudi kriptovaluta Polygon ($MATIC) je doživela precejšen padec, saj je izgubila 21,22 % vrednosti. Ti padci odražajo širše tržne trende, ki vplivajo na številne altcoine.


$SOL prevladuje konec tedna ✅

Nasprotno pa se je močno izkazala valuta Solana ($SOL), ki je konec tedna prevladovala z impresivnimi dobički.

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
4 people like this
TITANIUM BASIC
13 May, 2024

Nove kripto novice ta teden: 👇


EU išče mnenja deležnikov o dodajanju kriptovalut na 12 bilijonov evrov vredne investicijske trge: 🔥

  • Če bo odobreno, bi skladom UCITS EU-ja omogočili, da se kriptovalute izpostavijo 12 bilijonom evrov vrednemu tržnemu produktu.


Bitcoin: 📈

  • Začenja novo teden, previdno ohranja podporo pri 60.000 dolarjih, medtem ko se sentiment giblje med bikovskim in medvedjim.
  • PNC banka, osma največja banka v ZDA, je vložila 10 milijonov dolarjev v $BTC preko šestih različnih ETF-jev, kot kažejo vloge pri SEC.


V našem portfejlu je najmanjši padec občutil kovanec $BNB (-1,07%), največji padec pa $INJ (-28,78%).


Trenutno opažamo padajoči trend, imamo tudi nekaj bikovskih novic (navedenih zgoraj), ki kažejo, da bo to pozitivno za okrevanje trga v naslednjih dveh tednih. 🐂

4 people like this
TITANIUM BASIC
22 Apr, 2024

Ponedeljkova novica! 🔥


Bitcoin order book 📖


Ko se $BTC dvigne nad 68.500 dolarjev, bo novi vrh dosežen hitreje kot pričakovano. Na spodnji strani je veliko nakupnih naročil, ki segajo od $59.000 do $62.500 dolarjev (glej sliko).


V prihodnjih dneh pričakujemo pozitiven vzpon, ne samo za $BTC ampak tudi na ostalih tokenov.


Želimo vam lep začetek tedna in ohranite "bullish" misli

Post image
2 people like this
TITANIUM BASIC
16 Apr, 2024

Hongkong je izdal predhodno dovoljenje za prvi ETF za bitcoin ($BTC) in ethereum ($ETH). Ta trend rasti kaže na optimizem, zato smo optimistični glede njegovega potenciala.  📈


Oglejte si naslednjo povezavo 👉 LINK


Radi bi poudarili, da ta petek zaznamuje dolgo pričakovani dogodek razpolovitve Bitcoina! To je dogodek, ki zgodovinsko gledano vodi v dvig cen, saj se proizvodnja novih bitcoinov prepolovi.


Celoten trg je doživel popravek, vendar je pomembno omeniti naše optimistične (bikovske) napovedi. Številni altcoini so se soočili z likvidacijo, potem ko je v medijih izbruhnila novica o sporu med Izraelom in Iranom. 


Oglejte si naslednjo povezavo 👉 LINK


Ne smemo pozabiti, da so popravki naravni del vsakega "bikovega" trga.  Zagotavljajo zdrava obdobja konsolidacije, ki trgu omogočajo ponovno vzpostavitev ravnovesja in preprečujejo nastanek nevzdržnih balonov.

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
4 people like this
TITANIUM BASIC
11 Apr, 2024

Rebalans strategije Titanium Basic ⚖️


V okviru naše strategije aktivnega upravljanja smo zaključili  rebalans portfelja Iconomi Titanium Basic. Menimo, da ima Solana ($SOL) velik dolgoročni potencial, zato smo njeno alokacijo povečali za 10 %.  Osredotočili smo se na uveljavljene tokene z dokazano preteklostjo, zato smo odstranili tokene Jasmy ($JASMY), Celestia ($TIA), Sei Network ($SEI) in Sui ($SUI).

 

Da bi dosegli bolj razpršen portfelj in ohranili želeni profil tveganja, smo posodobili naložbeno strategijo. To vključuje tokene Binance Coin ($BNB), Chainlink ($LINK), Polygon ($MATIC), Avalanche ($AVAX) in Ocean Protocol ($OCEAN) v portfelj, hkrati pa se je zmanjšala alokacija Injective ($INJ).


Verjamemo, da imajo blockchain tokeni svetlo prihodnost, saj so največji, najdlje delujoči in zato predstavljajo ključne projekte na področju decentraliziranih financ. To poudarja namen naše strategije Titanium Basic.

Verjamemo tudi v Chainlink ($LINK), ker ima močne temelje, saj je največji oracle z največ uporabniki, in je projekt z dolgo zgodovino, ki se bo še naprej uspešno razvijal.


Še naprej smo zavezani doseganju dolgoročnega povečanja vrednosti  za naše sledilce, zato bomo še naprej spremljali razmere na trgu in po potrebi prilagajali portfelj.

5 people like this