Don't invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. Take 2 min to learn more.

Back to Strategies
Risk reward tag

TITANIUM SKYHIGH

@Titanium

Assets Copying Strategy

€225,046

No. of copiers

79

TITANIUM SKYHIGH Strategy Performance

TITANIUM SKYHIGH Strategy Performance

From
Jun 8, 2024
To
Jun 15, 2024
TITANIUM SKYHIGH
Bitcoin
Past performanceis not indicative of future results. EUR (€) currency fluctuations can cause returns to go up or down. Returns shown are before fees.See feesandStrategy data disclosurefor more details.

About this Strategy

About this Strategy

TITANIUM SKYHIGH is a high-risk high-return strategy. We identify the highest alpha potential altcoins using both technical and fundamental analysis.

Performance

Performance
Annualised Return
-37.78%
Max. Drawdown
-89.79 %
1D
7D
1M
3M
6M
1Y
All
Return
-13.49 %
Volatility
+3.75 %

Structure

Structure

Bitcoin5.00%
Ripple5.00%
Ethereum5.00%
Tether5.00%
See structure

Structure changes

Structure changes

Last structure change
May 27, 2024, 2:35:50 PM
Number of structure change in the last 30 days
2

Posts

TITANIUM SKYHIGH
12 Jun, 2024

Ta teden na trgu kriptovalut:

Coinbase je predstavil pametno denarnico: Poenostavitev vkrcavanja kriptovalut s podporo za več verig brez gas-a. 🌐


Robinhood kupuje Bitstamp: S to strateško potezo izboljšamo dostopnost kriptovalut. 🤝


Rekordni prilivi na ETF za trgovanje z bitcoini: Wall Street je naklonjen BTC, kar je povzročilo nove rekordne vrednosti. 📈


Znižanje obrestnih mer v nekaterih delih sveta: Centralne banke ponekod že znižujejo obrestne mere, kar vlagatelje sili v kriptovalute. 🏦


S temi katalizatorji je oder pripravljen za razburljiv bikovski trg. Pripnite se, navdušenci nad kriptovalutami! 💰


Ste pripravljeni na eksplozivno rast? 🚀


Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
2 people like this
TITANIUM SKYHIGH
4 Jun, 2024

Tedenski povzetek kriptovalut! 🚀

Bitcoin (BTC) bi lahko imel lep teden! Potem, ko je cena odskočila od dna pri 67.000 dolarjih, tehnični signali kažejo, da bi se lahko cena spet povzpela na 72.000 dolarjev.

V svetu ETF-ov je BlackRock prehitel Grayscalez največjim a spot Bitcoin ETF-om na svetu.

Post image
2 people like this
TITANIUM SKYHIGH
27 May, 2024

Tedenski povzetek kriptovalut🚨


Na obzorju so promptni ETF-i za ethereum 🙂‍↔️

Razprave o morebitni odobritvi Spot Ethereum ETF-ov (S-1 Fillings) se stopnjujejo. Soustanovitelj Matrixporta Daniel Yan in Bloombergov analitik ETF James Seyffart menita, da bi glede na naraščajoče zanimanje lahko sledila Solana. Dvopartijska skupina ameriških zakonodajalcev je predsednika SEC Garyja Genslerja pozvala, naj odobri spot ETF Ethereum, pri čemer napoveduje 60-odstotni porast cene Ethereuma.


Komisija za vrednostne papirje in borzo odobrila prijave 19b-4 ✅

Organizacija SEC je odobrila prijave 19b-4 večjih podjetij, med drugim BlackRock, Fidelity in Grayscale. Ta podjetja so svoje produkte priredila tako, da so odpravila stavljenje, zdaj pa čakajo na odobritev registracije S-1, ki bo predvidoma trajala tedne ali mesece.


Spot Bitcoin ETF-ji so se povzpeli 📈

Spot Bitcoin ETF-ji so prejšnji teden zabeležili prilive v višini 1,056 milijarde dolarjev, največji pa je bil 21. maja v višini 305 milijonov dolarjev. To je prispevalo k temu, da je Bitcoin 20. maja ponovno dosegel mejo 71 tisoč dolarjev, kar je spodbudilo dvig na celotnem trgu. Ethereum je na isti dan zabeležil ogromno 19-odstotno rast, medtem ko je DeFi (Decentraliziranih Financ) TVL dosegel dvoletno najvišjo vrednost 105,6 milijarde dolarjev.


Politični premiki 👔

Donald Trump za svojo predsedniško kampanjo sprejema donacije v kriptovalutah.Poleg tega je predstavniški dom ameriškega kongresa sprejel predlog zakona, ki prepoveduje ustanovitev CBDC, podprtega z dolarjem.


Novi Token🐂

Dodali smo nov token, ki se imenuje $PENDLE. $PENDLE je s svojim inovativnim pristopom k tokenizaciji donosa poskrbela za veliko navdušenje na področju DeFi. S tem, ko uporabnikom omogoča tokenizacijo in trgovanje s future yieldi, Pendle ponuja edinstveno dodano vrednost, po kateri se razlikuje od drugih protokolov DeFi, prav tako pa zaradi sprejetega ETH ETF-a lahko pričakujemo zelo veliko potencial pri kovancu $PENDLE.

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
2 people like this
TITANIUM SKYHIGH
20 May, 2024

Novice tega tedna


Količina Bitcoin Spot ETF dosegla 7-tedensko višino 🚀

Obseg Bitcoin spot ETF-ov je narasel, prilivi pa so po zaslugi družb Fidelity in GBTC presegli 303 milijone dolarjev.


Odločitev SEC o ETF za ethereum ⏳

Ta teden se pričakuje odločitev SEC o spot ETF Ethereum, kar bi lahko sprožilo volatilnost. Tržne cene predvidevajo zavrnitev, vendar bi lahko nepričakovana odobritev potisnila $ETH nad $4.000.


Zanimanje za altcoine narašča 🔥

Uporabniki kripta kažejo ponovno zanimanje za altcoine, kar je posledica šibkejšega dolarja po objavi inflacije.


Kljub nedavni volatilnosti je na trgu kriptovalut nekaj pozitivnih strani. Zlasti Thorchain ($RUNE) je zabeležil impresivno rast v višini 22,43 %, kar kaže na močno uspešnost in odpornost. Tudi družbi Jupiter ($JUP) in The Graph ($GRT) sta zabeležili pozitivne donose, in sicer 4,13 % oziroma 2,45 %.

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
2 people like this
TITANIUM SKYHIGH
13 May, 2024

Nove kripto novice ta teden: 👇


EU išče mnenja deležnikov o dodajanju kriptovalut na 12 bilijonov evrov vredne investicijske trge: 🔥


Če bo odobreno, bi skladom UCITS EU-ja omogočili, da se kriptovalute izpostavijo 12 bilijonom evrov vrednemu tržnemu produktu.


Bitcoin: 📈


Začenja novo teden, previdno ohranja podporo pri 60.000 dolarjih, medtem ko se sentiment giblje med bikovskim in medvedjim.


PNC banka, osma največja banka v ZDA, je vložila 10 milijonov dolarjev v $BTC preko šestih različnih ETF-jev, kot kažejo vloge pri SEC.


Ta teden smo začeli z  veliko korekcijo, kjer je večina našega portfelja odnesla izgubo, ampak dva tokena sta naredila pozitivno rast: 

$PEPE →+8,38%,

$RUNE → +8,97%.


Trenutno opažamo padajoči trend, imamo tudi nekaj bikovskih novic (navedenih zgoraj), ki kažejo, da bo to pozitivno za okrevanje trga v naslednjih dveh tednih. 🐂

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
2 people like this