Back to Strategies
Risk reward tagSkin in the game tag

Toplytic

@Toplytic

Assets Copying Strategy

€177,987

No. of copiers

82

Toplytic Strategy Performance

Toplytic Strategy Performance

|
From
Feb 25, 2024
To
Mar 3, 2024

About this Strategy

About this Strategy

www.Toplytic.nl

Performance & Risk

Performance & Risk
Annualised Return
+10.52%
Max. Drawdown
-87.47 %
1D
7D
1M
3M
6M
1Y
All
Return
+17.75 %
Volatility
+2.44 %

Structure

Structure

Bitcoin5.00%
Ripple5.00%
Ethereum5.00%
Tether5.00%
See structure

Structure changes

Structure changes

Last structure change
Feb 27, 2024, 10:04:48 AM
Number of structure change in the last 30 days
1

Posts

Toplytic
27 Feb, 2024


Goedemorgen Toplytic,


Vandaag pakken we wat winst op onze Bitcoin-positie en herverdelen we deze winst naar kleinere altcoins. Hoewel Bitcoin momenteel een indrukwekkende run maakt naar een nieuwe all-time high, verwacht ik nog een kleine periode met enige afkoeling op de koers. Met de Bitcoin-halvering gepland voor april, verwacht ik ook een opleving in altcoins vóór dit evenement.


Om de portfolio flexibel aan te passen aan de markt, heb ik besloten om wat winst van Bitcoin af te romen en deze te verdelen over de altcoins. De Cosmos positie heb ik verdubbeld. Deze cryptomunt lijkt wat trager te reageren dan anderen, en ik hoop op deze manier meer rendement uit deze specifieke positie te halen.


Naarmate de halvering nadert, zal ik een update delen over de strategie die we zullen volgen na dit veelbelovende evenement.


Fijne week toegewenst


Edit: winst per asset tov laatste rebalance.

Post image
9 people like this

@Shantini, I prefer to provide updates in Dutch, as it's my primary audience. You can use a translator for the text, or if you prefer, send your private email details to [email protected], and I will translate them for you and email them.

Toplytic
2 Nov, 2023

Dag Toplytic,


Aangezien het einde van het jaar nadert en ik nog steeds een eindejaarsrally verwacht, zijn er enkele factoren die mijn optimisme ondersteunen. Ten eerste lijkt de inflatie onder controle te zijn, wat betekent dat een eventuele volgende renteverhoging misschien onnodig is. Als gevolg hiervan bestaat de kans dat de markten kunnen floreren met een prachtige eindejaarsrally, vooral als de Federal Reserve (FED) besluit om de rentetarieven dit jaar niet verder te verhogen. Bovendien is het hoogstwaarschijnlijk dat er binnenkort een Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) wordt geïntroduceerd, wat een extra positieve impuls kan geven aan de crypto-markt.


Naast de hierboven genoemde punten, verwacht ik dat de volgende halvering van het Bitcoin-blok over ongeveer 180 dagen zal plaatsvinden. Dit houdt in dat de huidige beloning van 6.25 Bitcoins per blok zal worden gehalveerd naar 3.125 Bitcoins. Historisch gezien heeft dit geleid tot een Bitcoin-bullmarkt. Kijk op deze website om de dagen samen met mij af te tellen.


Buiten deze nieuwsberichten wil ik jullie graag op de hoogte brengen van een wijziging in de kostenstructuur van mijn strategie. Vanaf 01-01-2024 zullen de vergoedingen op jaarbasis bestaan uit 2,5% performance fee en een maandelijkse performance fee van 5%. Vind meer informatie hierover op mijn website.

5 people like this
Toplytic
2 Nov, 2023

Overzicht van de blogs door mij geschreven:


Blog 6: Portfolio management editie 6.


Blog 5: Portfolio management editie 5.


Blog 4: Portfolio management editie 4.


Blog 3: Portfolio management editie 3.


Blog 2: Portfolio management editie 2.


Blog 1: Portfolio management editie 1.

6 people like this