Don't invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. Take 2 min to learn more.

Back to Strategies
Risk reward tagSkin in the game tag

Toplytic

@Toplytic

Assets Copying Strategy

€174,079

No. of copiers

81

Toplytic Strategy Performance

Toplytic Strategy Performance

|
From
May 18, 2024
To
May 25, 2024

About this Strategy

About this Strategy

www.Toplytic.nl

Performance

Performance
Annualised Return
+10.22%
Max. Drawdown
-87.47 %
1D
7D
1M
3M
6M
1Y
All
Return
+3.70 %
Volatility
+3.32 %

Structure

Structure

Bitcoin5.00%
Ripple5.00%
Ethereum5.00%
Tether5.00%
See structure

Structure changes

Structure changes

Last structure change
Feb 27, 2024, 10:04:48 AM
Number of structure change in the last 30 days
0

Posts

Toplytic
21 May, 2024

Goedemorgen Toplytic,


Het is een tijdje geleden sinds de laatste update, en er is naar mijn mening geen significante prijsactie geweest. Zoals te zien is in de afbeelding, volgen we al enkele maanden de gebogen gele lijn die ik eerder heb geplaatst. Omdat deze trend niet werd doorbroken, was er geen aanleiding voor een update. De trend die we volgen is de 'parabolische trend' en binnen de trend zitten we nu in fase 4 die gevolgd wordt door een afkoel periode.


Zoals ik eerder aangaf, verwacht ik nog steeds dat we de 90K USD zullen breken, waarna een afkoelperiode volgt. Momenteel heb ik twee actieve trading regels: we verminderen het risico met 25% bij 87.500 USD en met 10% bij 90K USD. Na deze doelen beoordeel ik het momentum om verdere risicobeperking of een stop-loss regel toe te passen om onze winst te optimaliseren. Ik verwacht na deze positieve prijsactie een correctie van ongeveer 30-40%, wat niet ongewoon is in de cryptowereld.


Voor deze bewegingen hoeven jullie niets te doen; ze worden automatisch uitgevoerd.


Fijne week toegewenst, en tot de volgende post.

Post image
8 people like this
Toplytic
21 Mar, 2024


Goedemiddag Toplytic,


Afgelopen week hebben we een aanzienlijke correctie gehad. Gelukkig hebben de 'Bulls' laten zien dat dit nog niet het hoogtepunt is voor de halvering, en staan we nu hoger dan vorige week. Tot dusverre volgt Bitcoin eigenlijk precies het patroon zoals ik had verwacht: een sterke stijging gevolgd door een afkoelperiode, klaar om de volgende sprong omhoog te maken.


Ik verwacht dat we vóór of kort na de Bitcoin halvering op 90/95K USD zullen zitten. Mijn redenering hierachter is dat de halvering een sterk gehyped media-evenement is, dus het zal overal ter wereld besproken worden en nieuwe beleggers aantrekken. Dit biedt een ideale gelegenheid voor grote houders om wat winst te pakken en Bitcoin te herverdelen onder kleinere handen. Daarom verwacht ik na de halvering of nadat we de 95K hebben bereikt, een correctie te zien, dit patroon gebeurde ook in 2017 hierop volgde een prijsdaling van 42%. Zoals ze mooi zeggen: we zullen consolideren op lagere niveaus voordat de bullmarkt weer volledig op gang komt en we de grens van 100K gaan testen.


Ik ben van plan hierop in te spelen en zal een groot deel(50%+) van de strategie omzetten in USD om dit vervolgens op een lager niveau weer terug te kopen. Jullie hoeven hier niets voor te doen, behalve Toplytic te blijven volgen.


Ik hou jullie op de hoogte over eventuele ontwikkelingen.


Fijne week toegewenst.

Post image
7 people like this
Toplytic
11 Mar, 2024


Beste Toplytic,


Het is een opwindende periode in de wereld van cryptocurrency, met Bitcoin die een nieuwe all-time high (ATH) van $72.300 heeft bereikt, en het lijkt erop dat het nog even zal doorgaan. Het voelt een beetje vroeg om dit nu al te schrijven, gezien de bitcoin-cyclus net is begonnen. Met de introductie van ETF's wordt het echter lastig om precies te voorspellen wat het hoogste prijsniveau zal worden. Dit is onder andere de reden waarom ik ervoor heb gekozen de tijd meetbaar te maken. Zoals eerder aangegeven, zal ik hier na de Bitcoin-halvering(~19 april) een uitgebreidere post aan wijden. Hoe dan ook, we gaan het meemaken.


Groet,


Frans

Post image
GIPHY
Posted using GIPHY
10 people like this
Toplytic
27 Feb, 2024


Goedemorgen Toplytic,


Vandaag pakken we wat winst op onze Bitcoin-positie en herverdelen we deze winst naar kleinere altcoins. Hoewel Bitcoin momenteel een indrukwekkende run maakt naar een nieuwe all-time high, verwacht ik nog een kleine periode met enige afkoeling op de koers. Met de Bitcoin-halvering gepland voor april, verwacht ik ook een opleving in altcoins vóór dit evenement.


Om de portfolio flexibel aan te passen aan de markt, heb ik besloten om wat winst van Bitcoin af te romen en deze te verdelen over de altcoins. De Cosmos positie heb ik verdubbeld. Deze cryptomunt lijkt wat trager te reageren dan anderen, en ik hoop op deze manier meer rendement uit deze specifieke positie te halen.


Naarmate de halvering nadert, zal ik een update delen over de strategie die we zullen volgen na dit veelbelovende evenement.


Fijne week toegewenst


Edit: winst per asset tov laatste rebalance.

Post image
9 people like this

@Shantini, I prefer to provide updates in Dutch, as it's my primary audience. You can use a translator for the text, or if you prefer, send your private email details to [email protected], and I will translate them for you and email them.

Toplytic
2 Nov, 2023

Dag Toplytic,


Aangezien het einde van het jaar nadert en ik nog steeds een eindejaarsrally verwacht, zijn er enkele factoren die mijn optimisme ondersteunen. Ten eerste lijkt de inflatie onder controle te zijn, wat betekent dat een eventuele volgende renteverhoging misschien onnodig is. Als gevolg hiervan bestaat de kans dat de markten kunnen floreren met een prachtige eindejaarsrally, vooral als de Federal Reserve (FED) besluit om de rentetarieven dit jaar niet verder te verhogen. Bovendien is het hoogstwaarschijnlijk dat er binnenkort een Bitcoin Exchange Traded Fund (ETF) wordt geïntroduceerd, wat een extra positieve impuls kan geven aan de crypto-markt.


Naast de hierboven genoemde punten, verwacht ik dat de volgende halvering van het Bitcoin-blok over ongeveer 180 dagen zal plaatsvinden. Dit houdt in dat de huidige beloning van 6.25 Bitcoins per blok zal worden gehalveerd naar 3.125 Bitcoins. Historisch gezien heeft dit geleid tot een Bitcoin-bullmarkt. Kijk op deze website om de dagen samen met mij af te tellen.


Buiten deze nieuwsberichten wil ik jullie graag op de hoogte brengen van een wijziging in de kostenstructuur van mijn strategie. Vanaf 01-01-2024 zullen de vergoedingen op jaarbasis bestaan uit 2,5% performance fee en een maandelijkse performance fee van 5%. Vind meer informatie hierover op mijn website.

5 people like this