Don't invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. Take 2 min to learn more.

Back to Strategies
Risk reward tagSkin in the game tag

5 Stars Turbo Long

@CalinB

Assets Copying Strategy

€136,891

No. of copiers

256

5 Stars Turbo Long Strategy Performance

5 Stars Turbo Long Strategy Performance

Past performanceis not indicative of future results. EUR (€) currency fluctuations can cause returns to go up or down. Returns shown are before fees.See feesandStrategy data disclosurefor more details.

About this Strategy

About this Strategy

5 Stars Turbo Long is managed by a manager involved in crypto markets, who has extensive experience in technical analysis and carefully monitors market changes

Performance

Performance
Annualised Return
+37.13%
Max. Drawdown
-81.60 %
1D
7D
1M
3M
6M
1Y
All
Return
+2.49 %
Volatility
+3.03 %

Structure

Structure

Bitcoin5.00%
Ripple5.00%
Ethereum5.00%
Tether5.00%
See structure

Structure changes

Structure changes

Last structure change
Jun 4, 2024, 2:44:00 PM
Number of structure change in the last 30 days
0

Posts

Good days are coming for @EGLD as well. Very high trading volumes and spectacular price evolution.

9 people like this

Încă un aspect este normal ca BTC sa aibă randamente ridicate este totuși singurul sau mai bine zis printre singurele care sunt la nivel ath. Merci oricum de recomandare!

Expunerea in el nu este mare comparativ cu alte monede 15-20% in medie. Deși are mulți hateri, majoritatea romani de altfel care vor doar pret ridicat, este atipic și poate recupera rapid. Au produse foarte interesante și lucrează continu. Ptr a lua doar bitcoin nu este nevoie de strategie și recomand achiziție directa.

Încerca să te deblochezi cu egld ala ca te blochezi.Sunt cu -40% în strategie de anu trecut când btc a făcut anul asta Ath.Paralel cu tine am făcut fix cu aceiași suma investita aici și sunt cu 200% pe plus. Nu sunt un mare cititor în grafice fata de tine dar totuși încearcă sa dai mai multa atenție.

De acum puteti sa va setati propiile reguli care se aplica la capitalul individual, indiferent de regulile strategiei. Mai multe detalii gasiti aici : https://www.iconomi.com/blog/smart-rules

6 people like this

Oricine este liber sa paraseasca strategia. In cazul tau chiar este indicat. Oricum pentru tine indiferent ce miscare se face tu vrei doar sa gasesti un vinovat. Ai curaj si iesi din strategie nu este pentru tine.

Ce confirmări frate? Am pierdut și urcarea asta pe btc. .

Se vede ca nu ai ce sa mai zici, chiar ma gandeam cand apare hatereul de servici! Ptr ca la momentul cand te uiți s-a micsorat alocarea din Solana, și Egld care au avut cresteri, urmând sa fie repartizat ulterior în BTC. Dar este mai bine sa comentam decât sa observam confirmari ale preturilor.

Am efectuat o rebalansare micsorand putin expunerea pe major coin, dupa aceste cresteri, si am adaugat Optimism, Aptos si Injective

4 people like this

A nice podcast from Iconomi : https://www.youtube.com/watch?v=l8Sb1usQCbI

4 people like this

Two new pairs were added Optimism @OP and Aptos @APT, both in price discovery, both were already added to the strategy, at the recent rebalancing (it left the stable)

RO: Doua noi perechi au fost adaugate Optimism and Aptos, amandoua in price discovery, amandoua au fost deja adaugate in strategie, la recenta rebalansare (s-a iesit din stable)

5 people like this